Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'er hoopt op EK: 'Er is een nieuwe bondscoach, dus nieuwe kansen'

Laatste update:

Maher vertelt in Metro dat hij Oranje namelijk nog niet uit zijn hoofd heeft gezet, ook al dateert zijn laatste optreden in dat shirt van bijna twee jaar geleden. "Ik heb er niet voor niets bijgezeten", zegt hij. Met hard knokken is een rentree mogelijk. "Nu is er een nieuwe bondscoach: nieuwe ronde, nieuwe kansen."

Presteren in het shirt van PSV is dan een eerste vereiste. Maher denkt er klaar voor te zijn om het elftal bij de hand te nemen. Daar praatte hij veel over met Phillip Cocu. "Hij en ik zijn het erover eens dat ik meer beslissend moet zijn. Dat betekent niet alleen meer goals en assists, maar ook de ploeg op sleeptouw nemen", zegt de ex-speler van AZ. "Dit moet mijn jaar worden."

In het gesprek laat de spelmaker ook zijn licht schijnen op de belangrijkste aanwinsten in Eindhoven: Davy Pröpper, Gastón Pereiro en Maxime Lestienne. "Ik merk dat Pröpper wat verder is, maar dat is normaal omdat hij bekend is met het Nederlands voetbal. Voor Pereiro en Lestienne is de stap wat groter." Dinsdagavond op bezoek bij ADO Den Haag mogen zij hun kunnen tonen.

-
Denk jij dat Adam Maher meegaat naar het EK, wanneer Oranje zich alsnog plaatst?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
23
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties