Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'er Jerdy Schouten kan toptransfer maken en moet 30 miljoen euro kosten

Laatste update:

Dortmund is mogelijk onder de indruk geraakt van de kwaliteiten van Schouten tijdens de duels met PSV. In de achtste finales van de Champions League bleken die Borussen over twee wedstrijden te sterk voor de Eindhovenaren.

Schouten maakte in beide duels de negentig minuten vol voor PSV. Zowel in Eindhoven als in Dortmund stond hij centraal achterin naast Olivier Boscagli geposteerd.

Volgens de berichtgeving van Berger is Dortmund nadrukkelijk op zoek naar een flexibele middenvelder. Schouten zou perfect in het ideaalplaatje van trainer Edin Terzic passen.

De middenvelder annex verdediger beschikt nog over een contract dat hem tot medio 2028 in het Philips Stadion houdt. In zijn contract is geen ontsnappingsclausule opgenomen, dus de prijs is vrij onderhandelbaar. PSV verlangt naar verluidt minimaal dertig miljoen euro bij een eventuele zomerse verkoop.

Schouten is in de huidige voetbaljaargang uitgegroeid tot een cruciale kracht van het PSV van coach Peter Bosz. Hij kwam sinds de start van het seizoen al tot 33 wedstrijden in het shirt van de Eindhovenaren en bovendien maakte hij de negentig minuten vol bij Oranje in het EK-kwalificatieduel met Ierland (1-0 winst).

Afgelopen transferzomer maakte de defensieve middenvelder de overstap van Bologna voor een bedrag van circa twaalf miljoen euro. PSV wenst dus bijna het drievoudige te ontvangen bij een eventuele doorverkoop.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
34
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
150
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
353
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties