Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'er kan Eindhoven na 73 officiële wedstrijden verlaten voor Bundesliga

Laatste update:

De Oostenrijkse Mwene, die zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten kan, heeft in Eindhoven weinig perspectief op speeltijd. Tot dusver krijgt Jordan Teze veel minuten als rechtsback, terwijl ook Shurandy Sambo terug is van een blessure. Op de linksbackpositie moet Mwene de onomstreden Patrick van Aanholt voor zich dulden. Door blessures van Mauro Júnior en Fredrik Oppegard lijkt Mwene op die flank nog wel de tweede keus van Peter Bosz te zijn. Bij Mainz heeft men meer vertrouwen in de oudgediende. In de Bundesliga zou hij wegens een blessure van Silvan Widmer direct de eerste rechtsback zijn.

Met Bosz aan het roer kwam Mwene nog geen enkele minuut in actie tijdens de eerste vier officiële wedstrijden. Toch wil de 59-jarige Apeldoorner de zevenvoudig international niet zomaar laten gaan. De clubleiding van PSV ziet in Mwene een fijne roulatiespeler voor de vele duels die eraan gaan komen. In zijn eerste twee seizoenen bij PSV kwam Mwene tot 73 officiële wedstrijden voor de club. Daarin was hij goed voor 3 doelpunten en 5 assists. Omdat Mwene over een aflopend contract beschikt kan hij PSV deze zomer wel nog een transfersom opleveren. In Nederland voegde de vleugelverdediger tweemaal de TOTO KNVB Beker en driemaal de Johan Cruijff Schaal toe aan zijn palmares.

Mwene speelde tussen 2018 en 2021 al drie seizoenen voor Mainz. Veel speelde hij destijds echter niet, want de rechtspoot heeft pas 31 duels voor de club achter zijn naam staan. Pas in zijn laatste seizoen werd Mwene regelmatig gebruikt, waarna hij eieren voor zijn geld koos en gebruik maakte van zijn transfervrije status door in Eindhoven te tekenen. In Duitsland speelde Mwene naast Mainz eerder ook voor VfB Stuttgart en 1. FC Kaiserlautern.

Moet PSV afscheid nemen van Phillipp Mwene?

Meer nieuws

'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
6
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties