Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'er toont onbegrip: 'Soms vraag ik me af waarom Monaco me haalde'

Laatste update:

Het afgelopen seizoen kwam Isimat-Mirin op huurbasis uit voor PSV en de kampioen van de Eredivisie heeft de mandekker inmiddels definitief overgenomen van de club uit het prinsdom. De speler is daar blij mee; in Eindhoven heeft hij het naar zijn zin, terwijl er bij Monaco geen toekomst voor hem was. Isimat-Mirin betwijfelt overigens of dat ooit wél het geval is geweest.

"Soms vraag ik me af waarom Monaco me gehaald heeft", laat de Fransman weten aan L'Équipe. "Onder trainer Claudio Ranieri heb ik maar een paar wedstrijden gespeeld. Misschien had ik me bij de coach moeten melden, maar dat is niet mijn stijl. Ik heb niet echt een kans gehad." Bij PSV was Isimat-Mirin tweede keus achter Jeffrey Bruma en Karim Rekik, maar kwam hij toch tot vijftien competitieduels. Bovendien keert Rekik, die twee jaar op rij gehuurd werd van Manchester City, vrijwel zeker niet terug in Eindhoven.

Denk je dat Nicolas Isimat-Mirin komend seizoen een vaste basisplaats krijgt bij PSV?

Meer nieuws

Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
1
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
11
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties