Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'er verlangt naar transfer: 'Als de kans daar is, ga ik weg'

Laatste update:

"Als de kans daar is en ik weg kan gaan, ga ik weg", aldus de linksback, die naar verluidt op het lijstje staat van onder meer AS Roma en Galatasaray. "Maar het is niet dat ik sta te popelen om te vertrekken. Of het gaat gebeuren? Ik denk het wel. Het is voor mij belangrijk om op trainingen en in wedstrijden iets extra's te geven, naar wat ik kan natuurlijk. Ik wil geen genoegen nemen met een zes. Dat deed ik weleens."

Willems benadrukt dat hij niet bezig is met een transfer naar het buitenland en dat de focus momenteel volledig op PSV ligt. "Daar ben ik niet mee bezig, maar ik ben wel benieuwd. Het is mijn zevende seizoen bij PSV. Het is een routine. Je kent de club. Toen ik zeven jaar geleden van Sparta kwam, was ook alles nieuw."

De 23-jarige verdediger kreeg vorig seizoen vaak de kritiek dat hij lui zou zijn en geen scherpe indruk maakte. Willems geeft nu toe dat hij constant een stimulans nodig heeft om zich te blijven ontwikkelen. "Ik heb een prikkel nodig om door te groeien als speler. Vorig seizoen heb ik gezien dat ik dat moeilijk vond. Het zijn geen excuses, maar misschien lag het ook daaraan."

Jetro Willems heeft zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld

Meer nieuws

'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
4
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
4
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
40
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
30
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties