Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'er wekt verbazing in Engeland: 'Een van dodelijkste spitsen van Europa'

Laatste update:

Met name in Newcastle wordt de ontwikkeling nauwgezet gevolgd. De Jong speelde in de tweede helft van het seizoen 2013/14 op huurbasis voor het plaatselijke United, maar speelde weinig klaar. In twaalf wedstrijden vond hij niet één keer het net. "Een complete ramp bij Newcastle United, maar nu een van de dodelijkste spitsen van Europa", schrijft The Chronicle.

Meer: Woede en onmacht overheerst: ‘Twintig jaar en nu al klaar’

Men haalt de 45 treffers aan die De Jong in 67 wedstrijden voor PSV heeft gemaakt. Uiteraard deed hij dat grotendeels in de Nederlandse competitie, maar ook in de Champions League trof hij al twee keer doel. Dinsdagavond schoot hij PSV op gelijke hoogte tegen CSKA Moskou. Daarmee stond hij aan de basis van de 2-1 zege, waardoor de Eindhovenaren zich plaatsten voor de volgende ronde.

"Dit soort statistieken hoort bij spelers als Sergio Agüero, Karim Benzema en Zlatan Ibrahimovic. Maar nee hoor, we hebben het hier echt over Luuk de Jong. De man die met de staart tussen de benen vertrok bij Newcastle United. De tijden zijn rap veranderd", besluit de krant.

Denk jij dat Luuk de Jong nu wel zou slagen in een grotere Europese competitie?

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Sky Sports ontvouwt Chelsea's viernamige shortlist om Pochettino te vervangen
7
Bart van Hintum bewijst het gelijk van commentator met spijkerharde 'rotschop'
12
PSV wil talent (19) langer aan zich binden maar moet vrezen voor vertrek
9
Philippe Coutinho lijkt na positieve gesprekken terug te keren op bekend terrein
6
'Slot gaat voor eerste aankoop bij Liverpool concurrentie aan met PSG en Real'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties