Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'er ziet WK als springplank: 'In de vorm van mijn leven'

Laatste update:

Afgelopen zomer hoopte Arias al te vertrekken bij PSV, maar van een transfer kwam het toen niet. Hij besloot nog een jaar in Eindhoven te blijven en zich in Nederland optimaal voor te bereiden op het WK van komende zomer. Hij hoopt zich in Rusland in de kijker te spelen. "Dat WK is heel belangrijk voor mij. Het is het mooiste toernooi dat een voetballer kan spelen", zegt Arias in gesprek met De Telegraaf. "Ik moet nu zorgen dat ik op het WK in topvorm ben. Tot nu gaat het goed, dus ik hoop dat het zo blijft."

Dat Arias in vorm is bevestigde hij afgelopen zaterdag nog maar eens, toen hij op bezoek bij FC Twente in blessuretijd de 0-2 maakte. "Of ik in de vorm van mijn leven ben? Ik denk van wel. Dit seizoen voel ik me gewoon top. Ik verdedig goed en als ik aanval ben ik gevaarlijk", klinkt het. "We zijn als ploeg naar elkaar toegegroeid, zijn echt een sterk team. Daarom ben ik ook beter dan vorig jaar."

Voordat hij aan een transfer denkt, wil Arias eerst kampioen worden. De kans op de landstitel is volgens hem groot. "Die winnaarsmentaliteit zit dit jaar echt in onze ploeg. Dat is zo belangrijk. Ook de laatste weken tegen Heracles en FC Twente heb je kunnen zien dat wij mentaal sterk zijn", aldus de rechtsback. "Ik hoor ook dat mensen zeggen dat wij dit niet vol gaan houden. Om eerlijk te zijn maakt mij dat niet uit. Wat telt, is dat wij bovenaan staan met zeven punten voorsprong. Het zal nog steeds niet makkelijk worden om kampioen te worden, want Ajax heeft ook een goede ploeg. Maar wij ook!"

Santiago Arias is de beste rechtsback van de Eredivisie

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties