Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'ers spijkerhard aangepakt: 'Hij zette zichzelf ongelofelijk voor schut'

Laatste update:

De Telegraaf constateert dat Van Bommel weinig kwaliteit tot zijn beschikking heeft. 'Die breedte in de voorste linie, dát moest de grote kracht worden van PSV als er eens één of twee ontbraken. Maar die spelers leveren totaal niet, in een fase waar Van Bommel even geen keiharde keuzes kan maken. Of kunnen zij niet beter? In het laatste geval draait het zomerse aankoopbeleid uit op een farce', aldus de krant, die de prestaties van Schwaab en Jeroen Zoet bekritiseert.

'Bij de 3-1 en 4-1 zette Schwaab zichzelf ongelofelijk voor schut. (...) Bij de 1-1 zag Jeroen Zoet er opnieuw slecht uit. Met zijn huidige vorm én die van het begin van het seizoen, was het niet vreemd geweest als een fitte Lars Unnerstall zijn kans al had gekregen onder de lat bij PSV. (...) Wordt het tijd voor een harde keuze onder de lat? Zoet presteert simpelweg niet als international, al gaat voor zijn neus ook alles fout.'

Ook het Algemeen Dagblad ziet PSV diep in het moeras wegzakken. 'Voor rust was PSV al machteloos aan de bal, maar bleef het team nog zonder schade. In de tweede helft werd de ploeg omvergeblazen, platgewalst, murwgebeukt. En gebeurde dat tegen een wonderploeg? Nee, allesbehalve. LASK, een heel modaal elftal, liet de spierballen rollen en dat was genoeg. Bij PSV donderden de spelers na rust als dominosteentjes om. (...) Toen al het stof was opgetrokken resteerde de aanblik van een ruïne.'

'De ene PSV'er was gisteravond nog slechter dan de andere', concludeert de Volkskrant. 'Schwaab, nota bene de meest ervaren speler, was de allergrootste schlemiel, met negatieve hoofdrollen bij drie tegentreffers. Gutiérrez, Sadilek en Zoet gaven eveneens een parodie op verdedigen ten beste. Aanvaller Bruma was ruim een uur een plaag voor zijn eigen ploeg door zijn vele balverlies, het middenveld leek steeds meer als een grens zonder douaneposten.'

-
Moet Jeroen Zoet vervangen worden onder de lat bij PSV?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties