Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Psycholoog' Nijhuis kalmeerde 'woeste' Depay: 'Hé, nieuwe tatoeage?'

Laatste update:

"Je moet veel weten over spelers, ik floot Memphis Depay gisteren bijvoorbeeld", vertelt Nijhuis in Tijd voor MAX op NPO 1. "Ik heb hem ook wel eens eerder gefloten bij PSV en hij heeft inmiddels al wat meer tatoeages. Maar als zo'n jongen nu woest op je af komt stormen, in het heetst van de strijd, en hij wil verhaal halen omdat hij geen vrije trap meekrijgt…"

"Dan moet je die jongen uit zijn emotie halen", vervolgt Nijhuis. "Dan zeg ik direct van: 'hé Memphis, nieuwe tatoeage?' En dan kijkt hij zo van: 'Ja, mooi hè? En deze moet ik ook nog inkleuren!' Dan zijn ze direct uit die emotie. Dat is de kunst, om heel veel te weten van die gasten. Je moet ook een klein beetje psycholoog zijn", concludeert de scheidsrechter.

Is Bas Nijhuis de beste scheidsrechter van Nederland?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
25
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties