Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Publiciteit is leuk, maar laat hem nu eerst vanuit de luwte gaan voetballen'

Laatste update:

"Hij is een heel mooi ventje. Hij ziet er nog heel jeugdig uit, maar hij kan zo verschrikkelijk goed voetballen. Dat wist ik al, want ik had al wat mensen van Feyenoord gesproken over hem. Het is gewoon een genot om naar die jongen te kijken. Het is wel seniorenvoetbal, dus er komt wat meer bij kijken. Maar als je ook in de training de kwaliteiten ziet die hij heeft, dat is mooi om te zien", zegt Calderwood in gesprek met RTV Rijnmond.

"Ik heb vorige week even met hem gesproken en hij maakt op mij een goede indruk. We hebben ook gezegd: Wat is gebeurd in het verleden, is vergeten. Dat gooien we weg", vervolgt de interim-trainer van FC Dordrecht. Hij is ervan overtuigd dat Summerville het 'stempeltje' snel kwijt kan zijn als hij goed presteert bij de Schapenkoppen. "Jonge jongens maken weleens verkeerde beslissingen of verkeerde keuzes, maar je moet zo'n jongen wel een tweede kans geven."

FC Dordrecht wil Summerville voorlopig buiten de spotlights houden. "Die jongen heeft de laatste weken veel meegemaakt en er is veel over hem heengekomen. Hij is pas zeventien jaar, ik denk dat wij hem nu gewoon moeten laten focussen op het voetballen. Publiciteit is leuk, maar laat hem nu eerst lekker vanuit de luwte gaan voetballen. Ik hoop dat hij zijn voeten laat spreken", aldus Calderwood. "Hij heeft alles in zich om bij ons te gaan spelen. Als hij goed genoeg is, moet je niet bang zijn om hem te brengen."

Zie jij Crysencio Summerville het goed doen bij FC Dordrecht?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties