Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Publiek mort bij magere overwinning koploper PSV

Laatste update:

Het lijkt niet de vraag of, maar wanneer PSV de titel pakt. Voor de Eindhovenaren is het echter zaak om niet te verslappen en geconcentreerd te spelen. Tegen FC Groningen begon de koploper echter niet scherp, want Nick van der Velden had al na een paar minuten voor de 0-1 kunnen zorgen. De aanvaller van FC Groningen had dit seizoen nog niet gescoord en dat deed hij ook tegen PSV niet: keeper Jeroen Zoet hield zijn ploeg op de been. Vervolgens was het ook aan de andere kant bijna raak: bij een schot of pass van Jetro Willems verdween de bal maar net langs de paal.

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

PSV, even geplaagd door een lichte blessure voor Memphis Depay, was nog steeds niet wakker. Tjaronn Chery maaide over de bal voor de neus van Zoet, terwijl Van der Velden helemaal vrij een slappe kopbal produceerde. Het missen van drie dotten van kansen kwam de bezoekers duur te staan. Na een goede combinatie door het centrum werkte Georginio Wijnaldum de bal binnen voor de 1-0. Vanaf dat moment werd PSV sterker en leek het wachten op de 2-0.

Luuk de Jong kreeg dé kans op die tweede treffer. Na een onhandige overtreding van Johan Kappelhof op Wijnaldum mocht de spits aanleggen van elf meter. Net als in het Europa League-duel met Zenit Sint-Petersburg schoot De Jong echter niet raak en PSV heeft in de Eredivisie nu drie van de laatste vier strafschoppen gemist. Depay schoot de rebound nog wel binnen, maar die treffer werd afgekeurd door de arbitrage wegens te vroeg inlopen. Er brak een slordige fase aan, zeker van de kant van PSV, en daar wist FC Groningen van te profiteren: Eric Botteghin kopte op slag van rust raak uit een hoekschop.

Ook na rust hield het niet over bij PSV. De fans waren absoluut niet blij met het optreden van de ploeg en de lijstaanvoerder werd regelmatig geconfronteerd met een fluitconcert. Kappelhof kreeg een goede kans op de 1-2, maar de treffer viel niet veel later aan de andere kant. De Jong kopte op doel en verdediger Nicolas Isimat-Mirin maakte het af met een fraaie halve omhaal. FC Groningen ging op jacht naar de gelijkmaker, maar was uitgeblust en kwam nog goed weg toen De Jong een enorme kans miste.

-
PSV pakt de titel

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
12
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties