Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Puma nu al door complete voorraad shirts heen na EK-triomf Italië

Laatste update:

Door de extreem hoge vraag in Italië is het shirt van de Europees kampioen pas over vier maanden weer beschikbaar. De warenhuizen van Puma zijn in de dagen na de triomf in Londen compleet leeggeraakt, zo klinkt het donderdag in de Italiaanse media. Men doet aan belangstellenden de oproep om snel een bestelling te plaatsen, zodat er niet al te lang hoeft te worden gewacht op het Italiaanse thuisshirt. Voor het shirt dient minimaal 90 euro te worden neergelegd, een prijs die stijgt naar 110 euro met een naam van een speler daarop geprint. Het is niet bekend van welke speler het shirt het meest is verkocht in de afgelopen periode.

Giorgio Chiellini en Roberto Mancini overhandigden het Italiaanse shirt na de EK-winst aan president Sergio Mattarella.

Italië veroverde ten koste van Engeland voor het eerste de Europese titel sinds 1968. Het was daarnaast de eerste grote prijs sinds het veroveren van de wereldtitel in 2006. In de strafschoppenreeks van de finale ontpopte Gianluigi Donnarumma zich tot de grote held van de Italianen door de inzetten van Jadon Sancho en Buyako Saka te keren. Daarnaast kwam de penalty van Marcus Rashford tegen de paal terecht. Donnarumma verklaarde later dat hij ingetogen juichde na de strafschop van Saka omdat hij niet gelijk doorhad dat de beslissing was gevallen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties