Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Punt van zorg doemt op bij transfer Van de Beek naar Real Madrid'

Laatste update:

AS meldde al dat Paul Pogba geen optie meer is voor Real nu de deadline in Engeland voor inkomende transfers is verstreken. Real en Manchester United zaten de afgelopen weken om de tafel, maar een overgang bleef uit. Zodoende richt Real zich, aangaande het middenveld, nu op Van de Beek, die 50 tot 55 miljoen euro moet kosten. Trainer Zinédine Zidane had liever gezien dat Pogba zou komen, maar stelt zich nu tevreden met Van de Beek.

De middenvelder wacht echter nog wel op een signaal van Real, zo klinkt het. Volgens AS wacht Real met het aangaan van een deal met Van de Beek, aangezien men nu bezig is met Neymar. De aanvaller van Paris Saint-Germain is momenteel het topdoelwit van Real. De Braziliaan moet een megabedrag kosten, waarbij mogelijk ook enkele spelers van de Koninklijke naar PSG trekken.

Volgens AS is de mogelijke komst van Neymar naar Real nog een punt van zorg inzake de transfer van Van de Beek. 'Het financiële plaatje van de deal (vijftig miljoen, een som dat Real Madrid als een juist bedrag beschouwt) en het salaris van Van de Beek zijn echter onverenigbaar met de Neymar-deal die men momenteel onderzoekt', zo klinkt het. Volgens de krant is het sluiten van beide deals niet mogelijk.

Verwacht jij dat Donny van de Beek deze zomer alsnog vertrekt naar Real Madrid?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties