Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Puntloos Heracles haalt ongenadig uit tegen tien Brabanders

Laatste update:

Voor Heracles was het na zeven nederlagen zaak om tegen het als veertiende geklasseerde NAC (acht punten) van de hatelijke nul af te komen, en na een half uur leek het er al op dat de overwinning binnen was voor het team van trainer John Stegeman; op dat moment stond er in het Polman Stadion reeds een 2-0 tussenstand op het scorebord en moesten de bezoekers ook nog eens met tien man verder, omdat Perica op het been van tegenstander Simon Cziommer staan en scheidsrechter Ed Janssen niet anders kon dan de Chelsea-huurling uit het veld sturen.

De avond begon sowieso uitstekend voor de thuisploeg, dat sterker startte dan NAC en na tien minuten verdiend op voorsprong kwam. Na een afstandsschot van (de als linksback opgestelde) aanvoerder Mark-Jan Fledderus kreeg keeper Jelle ten Rouwelaar de bal niet klemvast en in de ogen van arbiter Janssen beging de goalie vervolgens een overtreding op Weghorst, die met veel theater naar de grond ging; Veldmate mocht vanaf elf meter aanleggen en faalde niet, 1-0. Weer tien minuten later besloot Bruns het van afstand te proberen en dat deed hij geweldig, want Ten Rouwelaar bleef het antwoord op zijn uithaal schuldig: 2-0.

Na de rode kaart voor Perica werd het nog erg voor het tiental van coach Nebojsa Gudelj, toen Bruns goed meegaf op Weghorst. De spits van de Tukkers stond meteen oog in oog met Ten Rouwelaar en gaf de doelman voor de derde keer het nakijken, 3-0. In de tweede helft, met bij NAC Jeffrey Sarpong en Kenny van der Weg als invallers voor Kingsley Boateng en Rémy Amieux, moesten de Brabanders vooral proberen om de schade beperkt te houden. Veldmate was wel dicht bij zijn tweede doelpunt van de avond, maar na een hoekschop zeilde zijn kopbal net over de kruising.

Na iets meer dan een uur was het evenwel alsnog voor de vierde keer raak en ditmaal was Pelupessy het eindstation van een vlot lopende Heracles-aanval; de middenvelder schoof van buiten het zestienmetergebied beheerst binnen en verschalkte Ten Rouwelaar, 4-0. De zojuist ingevallen Seuntjens deed nog wel wat terug middels een knap schot met links, 4-1, maar het slotakkoord was weer voor Heracles en was schitterend: de pegel van Bel Hassani eindigde achter Ten Rouwelaar in de winkelhaak, waarna de doelpuntenmaker zijn goal vierde met de tot tranen geroerde assistent-trainer Richard van Beek. Navratil maakte er in de blessuretijd nog 6-1 van.

-
Denk je dat Heracles Almelo de laatste plaats snel verlaat?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties