Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pupil van Bosz pareert kritiek: 'Een mythe die ik nooit begrepen heb'

Laatste update:

Bürki werd bij de goals van Kane en Heug-Min Son op simpele wijze geklopt, maar kan zich niet vinden in de kritiek die hij heeft ontvangen na afloop van het duel. De 26-jarige sluitpost slaat via Instagram van zich af. "Gisteren was niet onze beste dag, ook niet van mij. We blijven elkaar steunen en bij deze nog enkele woorden voor de mensen die denken dat zij goalie-experts zijn."

"Het is een mythe, iets wat ik nooit heb begrepen. Iemand kwam met de mening dat een doelman nooit verslagen mag worden bij de eerste paal. Iedereen die weet wat het is om op doel te staan, weet dat het een groot gebied betreft. Je kan niet proberen je hele doel af te dekken en verzekeren dat de bal er niet bij de eerste paal ingaat als het een fantastisch schot is. Je probeert gewoon je doel klein te houden en dat lukt niet altijd."

-
Roman Bürki is een goede eerste doelman voor Borussia Dortmund

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties