Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pusic loopt huilend weg bij Radio 1 na horen fragment degradatie FC Twente

Laatste update:

"Het is nog steeds pijnlijk. Ik raak er ook lichtelijk emotioneel van", zegt Pusic als hij weer is aangeschoven bij de microfoon. Presentatrices Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes maken vervolgens hun excuses aan de oefenmeester van Twente. "Dit ligt niet aan jullie, geen enkel probleem."

"Het is een lastige vraag waarom ik hieraan ben begonnen. Dat vraag ik mezelf ook af. Het is dezelfde reden als waarom ik nu emotioneel word", zo gaat de trainer van FC Twente verder. Pusic maakte vorig seizoen als interim-trainer af in Enschede, na het ontslag van Gertjan Verbeek. "Aan het einde van het seizoen kreeg ik een hele emotionele brief van de supporters, omdat ik de massa destijds heb toegesproken na de pijnlijke gebeurtenis. Dan voel je verbondenheid met de mensen, met de club. Je voelt onmacht en treurnis."

"Ik had het mezelf afgelopen zomer een stuk makkelijker kunnen maken, want ik had een aantal mogelijkheden om ergens als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Uiteindelijk hebben we daar niet voor gekozen. Ik voel enorme drang en gedrevenheid om deze club terug te brengen naar Eredivisie-niveau", zegt Pusic, die afgelopen zomer een contract tot medio 2019 ondertekende in Enschede. FC Twente is momenteel de koploper van de Keuken Kampioen Divisie, met een voorsprong van vier punten op naaste achtervolger FC Den Bosch. "Ik ben geen man die zich door angsten laat leiden."

Gaat FC Twente dit seizoen promoveren naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
4
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
141

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties