Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pusic na 'onrecht': 'Daar durfden zij mij pas recht in de ogen aan te kijken'

Laatste update:

De oefenmeester kreeg dinsdagmiddag te horen dat hij volgend seizoen niet meer werkzaam zal zijn in Enschede. "Daar durfden zij mij pas recht in de ogen aan te kijken. Wat ze gezegd hebben? Ze wilden ander spel zien. Het was niet goed genoeg. Verder hadden een aantal spelers zich niet ontwikkeld", vertelt Pusic. "Eigenlijk is het gek dat ik me moet verantwoorden. Schoonheid van voetbal is een relatief begrip."

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’

"De feiten zijn dat ik er het maximale heb uitgehaald en dat de omstandigheden na de degradatie haast onmogelijk waren om terug te keren. Dat werd ook overal gezegd", zo gaat de trainer verder. "Wat er na de degradatie over was, had niets met betaald voetbal te maken. De selectie werd vijf na twaalf samengesteld. Er waren ook nog maar twaalf spelers over van wie er drie dat seizoen hadden gespeeld. Dat sleepte zich voort tot vijf wedstrijden in het nieuwe seizoen."

Pusic had naar eigen zeggen slechts één opdracht voorafgaand aan het seizoen. "Breng ons alsjeblieft terug naar de Eredivisie. Dat heb ik gedaan. Ik heb ook altijd gehandeld in het belang van de club en de werksfeer was ook altijd professioneel. Het ontbreken van chemie met spelers? Totale onzin", stelt Pusic. Hij zegt niet kwaad, maar teleurgesteld te zijn. "Het is buitengewoon vervelend, want ik had graag FC Twente naar de middenmoot van de Eredivisie gebracht. Mijn missie is volbracht, maar het is mij niet gegund om er bij deze mooie en grote club een vervolg aan te kunnen geven. Dat voelt als onrecht en het is inderdaad ook een rare spagaat."

Vind jij het ontslag van Marino Pusic terecht?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
8

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties