Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pusic stunt met Shakhtar en dient onmachtig Barcelona pijnlijke nederlaag toe

Laatste update:

Bij de Catalanen was de nog altijd geblesseerde Frenkie de Jong afwezig. Wel kon Xavi weer beschikken over Raphinha, waardoor João Félix genoegen moest nemen met een reserverol. Datzelfde lot trof Alejandro Baldé, Iñigo Martínez en Lamine Yamal, terwijl Pedri en Julies Koundé na hun blessures ook weer eens op de bank plaatsnamen.

De eerste helft was lange tijd weinig enerverend. Barcelona was niet bij machte om de tegenstander echt de wil op te leggen en creëerde nagenoeg geen kansen. Shakhtar verdedigde op solide wijze en werd via de lange bal bij vlagen gevaarlijk.

Na veertig minuten spelen greep Shakhtar met de eerste echte kans van de wedstrijd de voorsprong. Aan het doelpunt gingen 27 (!) passes vooraf. Met een geweldige opening bereikte Yaroslav Rakitskyi uiteindelijk de aan de contrakant vrijgekomen Giorgi Gocholeishvili. Hij leverde een afgemeten voorzet af, die door Sikan tegendraads werd binnengekopt: 1-0.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Het leverde Shakhtar een kwartier na de theepauze een grote kans op. Oleksandr Zubkov zette Sikan met een steekbal voor Marc-André ter Stegen, maar de Duitser bracht redding met de knie.

Een kopballetje van Gavi na een mispeer van de ingevallen Félix leverde het eerste serieuze wapenfeit van Barcelona in de tweede helft op. De inzet vormde echter geen enkel gevaar voor doelman Dmytro Riznyk.

Newerton kreeg namens de ploeg van Pusic wederom een grote kans om de voorsprong uit te breiden. Zijn schot eindigde echter in het zijnet. In de tegenstoot werd een schot van Félix geblokt. In het laatste kwart drukte de ploeg van Xavi de Oekraïners naar achteren. Het leverde los Azulgrana weinig op. Sterker nog, Newerton dacht na een fraaie actie en dito uithaal voor de 2-0 te zorgen. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel.

Champions League
Shakhtar Donetsk
1 - 0
FC Barcelona

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
0
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
3
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
1
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
7
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties