Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Puyol wakkert speculaties verder aan: 'Ik sluit op dit moment niks uit'

Laatste update:

Puyol kampte de laatste jaren van zijn loopbaan met knieproblemen, maar heeft in zijn nieuwe thuisland hard gewerkt aan zijn herstel. De pers in Catalonië suggereerde al dat hij bezig zou zijn met een rentree, maar tot op heden hield de honderdvoudig international van Spanje zich op de vlakte. "Het enige dat voor mij op dit moment telt is dat die knie weer goed voelt. Een paar maanden geleden kon ik nog niet eens een trap op en af."

Hij is echter aan de beterende hand en keert langzaam terug op het fysieke niveau van zijn beste jaren. "Nee, ik sluit dan ook niks uit", gaat hij verder in gesprek met El Mundo Deportivo. "Wat ik momenteel verder doe? Ik ren achter mijn dochter Manuela aan...en het is waar dat ik graag zou gaan coachen."

Puyol debuteerde in oktober 1999 in het shirt van Barcelona in de Primera División, onder leiding van Louis van Gaal. In de periode na Van Gaal bleef de stopper een vaste waarde en in 2004 nam hij zelfs de aanvoerdersband over van Luis Enrique. In totaal won Puyol liefst 21 grote prijzen met zijn club. Hoogtepunten waren zes landstitels en drie Champions Leagues.

Zie jij Carles Puyol graag terugkeren?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties