Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Qatarese voetbalbond moet zelf initiatief tonen bij verplaatsing WK 2022

Laatste update:

"Iedere potentiële verandering van het houden van het Wereldkampioenschap 2022 van de zomermaanden naar de wintermaanden, zal door de voetbalbond van Qatar moeten worden geïnitieerd en moeten worden voorgelegd aan het uitvoerend comité van de Wereldvoetbalbond", zo laat de FIFA middels de officiële kanalen weten. "Op dit moment zijn er geen concrete plannen voor het verschuiven van de speelperiode."

In de eerste week van januari liet FIFA-baas Blatter nog iets anders weten. "Ik verwacht dat het toernooi in de winter zal worden gehouden. Wij hebben nog voldoende tijd om naar dit thema te kijken aangezien er nog elf jaren te gaan zijn, maar wij moeten de meest gepaste periode uitkiezen voor het Wereldkampioenschap. En dat betekent januari of het eind van het jaar", aldus Blatter destijds. De beslissing ligt echter niet bij de Zwitser.

Ik hoop dat het WK wordt verplaatst naar de winter

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties