Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'

Laatste update:

De ochtendkrant berichtte eerder al dat de momenteel clubloze Graham Potter momenteel de beste papieren heeft om de nieuwe hoofdtrainer van Ajax te worden.

Volgens Engelse media zou Potter bij Chelsea na zijn ontslag een afkoopsom van liefst 68 miljoen euro (!) hebben meegekregen. Een eerste aanbieding van Ajax werd door de 48-jarige oefenmeester echter wegens financiële redenen direct van tafel geveegd.

Er zou op dit moment nog een te groot gat tussen vraag en aanbod liggen, al blijven de coach en de Amsterdammers wel met elkaar in gesprek.

Ajax kan met Potter een kleurrijke trainer binnenhalen. Het is volgens AD-journalist Johan Inan een van de redenen waarom de club voor een buitenlander gaat. Beschikbare Nederlandse kandidaten als De Boer en Jansen zouden als 'te bleu' worden gezien.

De Telegraaf berichtte eerder deze week dat Erik ten Hag nog altijd als droomkandidaat geldt van technisch directeur Alex Kroes.

Inan denkt echter dat Ajax inmiddels al is doorgeschakeld, aangezien het niet zeker is dat Ten Hag bij Manchester United wordt ontslagen én het bovendien onduidelijk is of hij wel een stap terug wil zetten naar 'een subtopper in de Eredivisie'.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
7
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
6
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
64
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
54
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties