Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Qua bouw en manier van spelen zou ik Ronaldo wel willen zijn'

Laatste update:

"Bij PSV speelde Ronald Koeman met twee spitsen en dat beviel ook", vertelt Zeefuik aan Voetbal International. "Dan heb je wat meer vrijheid en ruimte. Vind ik ook lekker. Wat dat betreft heb ik een voorbeeld: Ronaldo. Nee, niet die van Real Madrid. Gewoon, de oude Ronaldo die ooit nog bij PSV heeft gespeeld. Hij is wel wat anders dan ik, maar qua bouw en manier van spelen zou ik hem wel willen zijn. In mijn beleving is hij de beste spits die ik ooit heb gezien."

"Momenteel ben ik fan van Wayne Rooney", vervolgt Zeefuik zijn relaas. "Groot, sterk, van zo'n type houd ik. Toch was ik blij dat Barcelona de Champions League won en dan vooral voor Ibrahim Afellay. Hij is een vriend van me. Toen ik nog geen rijbewijs had, reed ik met Ibi en Ismaïl Aissati mee naar Utrecht, waar ik dan de trein nam naar Amsterdam. In de auto hebben we goede gesprekken gevoerd. Over PSV, de voetbalwereld, het leven, dat je geen gekke dingen moet doen. Kijk naar Afellay, die leeft als een monnik. Ik heb veel aan Ibrahim gehad. Dat hij nu is uitgegroeid tot een internationale topspeler, heb ik altijd geweten. Ook toen was hij al een leider."

Género Zeefuik maakt PSV sterker

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
10
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
12
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties