Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Qua karakter lijkt hij op Pröpper, het zullen nooit ettertjes worden'

Laatste update:

"Dat is het verschil tussen Nederland en België. In België zwijgen we liever. Ik kom uit een omgeving waarin iedereen wat meer gesloten is. Hier werd het meteen gezegd als het verkeerd was. In het begin was dat moeilijk, maar je past je snel aan. Na een jaartje was ik wel gewend", legt Rigo uit op de website van PSV. "Ik ben niet iemand die met groots lawaai binnenkomt."

De talentvolle middenvelder wordt geroemd om zijn mentaliteit. Marcel Hover, materiaalman bij PSV en vader van het gastgezin waarin Rigo al een aantal jaar verblijft, heeft een goed voorbeeld. "Hij keek de wedstrijd Real Madrid - Bayern München, toch een aardig affiche en het was nog spannend ook. Maar na de eerste helft, om half tien, gaat hij uit zichzelf naar bed. Hij wil hem wel afkijken, maar hij weet: morgen train ik met het eerste en moet ik fit zijn. Dat kost hem geen enkele moeite, hij is zo gedisciplineerd."

Hover vergelijkt Rigo met Davy Pröpper. "Iedereen kent Davy Pröpper. Dat is ook niet de man die vooropstaat te schreeuwen. Die kan ook een aardig balletje trappen. Qua karakter lijken die twee wel op elkaar. Ze zijn wat rustiger in de groep en zullen nooit ettertjes op het veld worden. Dat kan je er niet in duwen", aldus Hover over Rigo. "Als ik zie wat die jongen ervoor over moet hebben om er te komen."

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
0
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
12
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties