Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Quaresma komt weg met bizarre duw aan arbiter: 'Het ging niet expres'

Laatste update:

"Ik deed het niet expres. Dat zag de scheidsrechter zelf ook", schrijft Quaresma maandag in een statement. "We losten het meteen op. k ben een professional, die alles geeft voor zijn ploeg. Ik sta misschien bekend als iemand die zich laat gaan, maar ik heb altijd respect gehad voor mijn tegenstanders en voor scheidsrechters."

Quaresma refereert aan een incident vorige maand, in de wedstrijd tegen Konyaspor. Toen kreeg hij plots een mes naar zich geworpen vanuit het publiek. "Onlangs werd er een mes op het veld gegooid en dat leverde ik in bij de scheidsrechter, waarna ik rustig verder ging. Ik wil zulk gedrag juist niet promoten. Voetbal moet een familiefeest zijn."

-
Is het terecht dat Ricardo Quaresma niet wordt bestraft?

Meer nieuws

Bert van Marwijk wil nog niet met pensioen en gaat oude liefde helpen
0
Manchester United moet mogelijk vrezen voor uitsluiting Europa League-deelname
5
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16
Betaald voetbalclubs stemmen unaniem in: kunstgras verdwijnt snel uit Eredivisie
11
Noa Lang scoort ongekende cijfers met populair nummer '7K op je feestje'
4
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties