Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Quaresma kopt Portugal in 117e minuut naar kwartfinale

Laatste update:

Cristiano Ronaldo maakte in de groepswedstrijd tegen Hongarije met twee doelpunten het verschil, maar kon zaterdag lange tijd geen potten breken. Het was veelzeggend dat hij in de eerste helft maar achttien keer de bal beroerde, want Portugal toonde weinig aanvalslust en de aanvoerder werd dan ook nauwelijks bereikt. De beste kans voor het team van bondscoach Fernando Santos was voor Pepe, die na 24 minuten en 40 seconden uit een vrije trap van Raphaël Guerreiro over kopte. Dat was overigens de eerste doelpoging van de wedstrijd.

Kroatië probeerde bij vlagen wel aan te vallen, maar kwam ook niet verder dan een schot in het zijnet van Ivan Perisic en een mislukte voorzet van linkerverdediger Ivan Strinic. In de tweede helft leek er aanvankelijk meer leven in de brouwerij te komen, want Marcelo Brozovic miste een voorzet van Strinic op een haar na en de middenvelder van Internazionale mikte even later over. Bij Portugal zorgde Renato Sanchez voor een korte opleving; de invaller zette een actie op, kreeg een schietkans, maar kwam niet tot scoren.

Beide partijen doken in de reguliere speeltijd nog één keer gevaarlijk op voor het doel: Domagoj Vida kopte na een vrije trap ruim naast en Nani claimde na contact met Strinic recht te hebben op een strafschop, maar die kreeg de honderdvoudig international niet. Na negentig minuten voetballen was er niet één keer tussen de palen gemikt en dus moest er verlengd worden. Er gebeurde wederom niet veel, tot de laatste minuten. Perisic raakte de paal en aan de andere kant kopte Quaresma, na een gesmoord schot van Ronaldo, van dichtbij binnen: 0-1.

-
Een terechte zege voor Portugal?

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
8
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties