Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Quarterback' overtuigt bij Ajax: 'De twijfel zal zijn afgenomen'

Laatste update:

"Hij kreeg steeds de bal, speelde dan weer kort, dan weer over een lengte van twintig, dertig meter. En in de tweede helft voegde hij daar zijn rushes aan toe. Over dertig, veertig meter. Dat had het spel van Ajax nodig, want PSV stond goed. Indrukwekkend voor zo'n jonge speler. Een beetje de Wim Jonk-rol van voorheen. Die heeft hij goed ingevuld" ,aldus de commentator op de website van de NOS.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Marcel Keizer puzzelde tot dusverre vaak met zijn opstelling, maar Grueter gaat ervan uit dat De Jong zijn basisplaats nu wel te pakken heeft: "Ach, spelers stellen zichzelf op. Maar als Keizer nog twijfelde, zal die twijfel wel zijn afgenomen nu. Zijn spel van zondag was een eye-opener. De kans is groot dat Keizer voor deze speelwijze blijft kiezen en dan speelt De Jong." De Jong kwam tot dusverre 26 keer uit voor het eerste van Ajax.

Verwacht wordt dat De Jong donderdag tegen Excelsior weer in de basis staat bij Ajax en De Telegraaf meldt dat ook Siem de Jong aan de aftrap wordt verwacht. De routinier vervangt de geschorste Lasse Schöne en Donny van de Beek zal derhalve als controlerende man gaan opereren op het middenrif. De 28-jarige Siem de Jong kwam dit seizoen acht keer in actie in de Eredivisie en daarin was hij goed voor twee doelpunten.

-
Zou jij Frenkie de Jong in de defensie laten staan bij Ajax?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
112
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties