Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Quick Boys stunt wéér en schakelt na NAC ook De Graafschap uit in de beker

Laatste update:

Bij De Graafschap was er een basisplaats ingeruimd voor Jeffry Fortes. De rechtsback gaf na afloop van het gewonnen bekerduel met FC Emmen (2-0) in de vorige ronde aan dat hij het liefst een amateurteam loot. "Doe mij maar een kutamateurploeg", zei hij destijds.

De wedstrijd werd ingeleid door een geweldige sfeeractie van de supportersschare van het amateurteam. Onder het genot van een spectaculaire lichtshow betraden de twee ploegen het speelveld.

Van Duijn poogde met twee schoten een vroege voorsprong te nemen. Zijn inzetten bleken echter ongevaarlijk. Na enkele pogingen voor Devin Haen, nam Quick Boys na een halfuur brutaal de voorsprong.

Van Duijn werd vanaf het middenveld weggestoken, waarna de weg naar doelman Thijs Jansen compleet open lag. Oog in oog met de sluitpost faalde hij niet en rondde hij beheerst af in de linkerhoek: 1-0.

Al snel daarna dacht De Graafschap de score weer gelijk te trekken. Een doelpunt van Haen werd op dubieuze wijze afgekeurd voor buitenspel, daar hij toch op één lijn met de laatste verdediger leek te staan.

Haen was op slag van rust wederom dicht bij zijn treffer. Hij passeerde doelman Paul van der Helm maar de bal rolde op het hobbelige veld niet tot in het doel.

In het tweede bedrijf hadden de Doetinchemmers wat recht te zetten. Daartoe creëerde het direct een mogelijkheid. Basar Önal legde de bal na een ogenschijnlijk te harde voorzet nog knap terug, waar een Quick Boys-verdediger ternauwernood kon voorkomen dat Haen af kon ronden.

Op het uur spelen kwam Quick Boys heel dicht bij de verdubbeling van de voorsprong. Een poging van Raveline Junte werd knap gekeerd door Thijs Jansen. Even later was de 2-0 alsnog een feit. Na een lage voorzet kon Van Duijn bij de tweede paal binnenlopen: 2-0.

Meer nieuws

Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
4
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
9
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties