Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

PSV staat trio niet af voor Olympische Spelen; Ajax moet wel een speler missen

Laatste update:

Pepi en Tillman moesten deze zomer kiezen uit de Copa America of de Olympische Spelen, zo onthulde Bosz tijdens zijn eerste ontmoeting met de pers in het seizoen 2024/25. De Amerikanen werden in hun geboorteland al snel uitgeschakeld, waardoor zij zich na hun vakantie weer moeten melden bij PSV.

Deelname aan de Olympische Spelen, die op 26 juli van start gaan en eindigen op 11 augustus, zit er niet in voor Tillman en Pepi. "Wij hoeven hier geen toestemming voor te geven, dus dat doe ik ook niet", aldus Bosz. PSV speelt op zondag 4 augustus al om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.

Sterspeler Johan Bakayoko, die met België in de achtste finales van het EK strandde, moet zich net als Tillman en Pepi over twee weken weer melden in Eindhoven. Het is echter ook goed mogelijk dat de 21-jarige buitenspeler in de komende weken een uitgaande transfer maakt.

Ajax


Rulli, de 32-jarige reservedoelman van Ajax, mag zich volgens de Argentijnse berichtgeving wel opmaken voor de Olympische Spelen van Parijs. Eerder verwachtte men dat Emiliano Martínez mee zou gaan als een van de dispensatiespelers bij Argentinië Onder 23, maar de ervaren goalie kreeg geen toestemming van zijn werkgever Aston Villa.

Ajax zou reeds toestemming hebben gegeven aan Javier Mascherano om Rulli definitief op te roepen. De doelman vormt samen met Nicolás Otamendi (Benfica) en Julián Álvarez (Manchester City) het meest ervaren trio in de Argentijnse selectie.

Momenteel neemt Rulli nog deel aan de Copa América, waardoor hij niet aanwezig was bij de eerste trainingssessies van Francesco Farioli bij Ajax. De vraag is of hij na de Olympische Spelen überhaupt nog terugkeert in Amsterdam, daar hij zijn zinnen zou hebben gezet op een vertrek.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

AZ is helemaal klaar met Mathew Ryan en trekt stekker uit onderhandelingen
1
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
20
Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
160
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
29
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
13
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
159

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties