Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Quincy Promes grijpt hoofdrol bij Spartak Moskou met doelpunt en assist

Laatste update:

Na exact 61 seconden opende Alexander Sobolev de score voor Spartak. Na een pass van Promes aan de linkerzijde verstuurde de opgestoomde linksback Ayrton Lucas een voorzet richting Sobolev, waarna de spits een kopduel won van Evgeniy Chernov en binnenknikte. De 2-0 van Promes volgde nog binnen tien minuten spelen. Jordan Larsson dartelde langs het strafschopgebied en vond Promes, die al vallend zijn eerste doelpunt maakte voor Spartak sinds 25 augustus 2018, toen hij trefzeker was tegen Dynamo Moskou.

Quincy Promes maakt tegen het FK Krasnodar van Tonny Vilhena het eerste doelpunt sinds zijn terugkeer bij FC Spartak Moscow, ?? "???????-??????" ?

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 7 maart 2021
|

Spartak haalde vervolgens de voet van het gaspedaal en zag dat Krasnodar meerdere kansen creëerde in de eerste helft, zonder tot scoren te komen. In de tweede helft golfde het spel op en neer en verzuimde Krasnodar na drie minuten de marge terug te brengen tot één, toen Rémy Cabella zijn kopbal van de lijn gehaald zag worden door Samuel Gigot. Vijf minuten later volgde de aansluitingstreffer van Krasnodar alsnog, toen Ayrton Lucas de bal niet weg kreeg en Joeri Gazinski verwoestend uithaalde met een schot in de linkerkruising: 2-1.

Quincy Promes krijgt alle ruimte en maakt de juiste keuze!

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 7 maart 2021

De doelpunten volgden elkaar in de beginfase van de tweede helft in razend tempo op. Na ruim een uur spelen werd Promes diepgestuurd aan de rechterkant, waarna hij Sobolev in stelling bracht en de spits voor zijn tweede van de avond tekende. Nadat Larsson vervolgens na een uitbraak koelbloedig voor de 4-1 zorgde, kopte Ezequiel Ponce van dichtbij de 5-1 tegen de touwen op aangeven van Alex Král. Het slotakkoord volgde tien minuten voor tijd. Larsson reageerde het meest attent op een rebound en schoot voor een leeg doel zijn tweede van de avond binnen: 6-1.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
345
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties