Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Quincy Promes: 'Ik zou in ieder geval heel blij zijn als hij bij Ajax blijft'

Laatste update:

"Hij speelt natuurlijk al een aantal jaar in Nederland", vertelde Promes voor de camera van AT5. "Hij heeft ambities. Hij moet voor zichzelf de overweging maken of dit het juiste moment is. Je hebt gezien dat we een heel goed team hebben en daar past Hakim ook heel goed in. Ik denk dat hij een luxeprobleem heeft."

"Ik zou in ieder geval heel blij zijn als hij blijft." Promes speelde zelf jarenlang buiten Nederland en kan Ziyech dan ook adviseren. "Natuurlijk, maar uiteindelijk is elke carrière anders", benadrukte de ex-speler van Spartak Moskou en Sevilla tegenover de regionale zender. "Hij moet gewoon zijn gevoel volgen. Eén ding weet ik van Hakim. Zolang hij hier is, zal hij keihard werken en alles geven voor deze club. Ik hoop dat we nog een jaar van hem kunnen genieten."

Ziyech gaf zaterdagavond toe dat hij geen heil zag in een transfer naar Sevilla. "Het moet wel gaan om een club waarvoor ik Ajax wil inruilen. Zo'n club is er vooralsnog niet gekomen. Tot die tijd speel ik lekker voor Ajax en doe ik gewoon mijn stinkende best", vertelde Ziyech na afloop aan FOX Sports. "Ik voel me thuis hier, ik speel lekker veel. Ik vind dat (Sevilla, red.) qua niveau soortgelijk aan Ajax."

-

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
14
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties