Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Quincy Promes: 'Momenteel is het nog geen ding bij Ajax, het is nog vroeg'

Laatste update:

Promes koestert zijn hattrick. "Het komt niet vaak voor dat ik goed ben voor een hattrick, meestal scoor ik twee keer en dan stopt het", legt de international van het Nederlands elftal uit. "Maar vandaag mocht ik er drie maken. We hebben gewonnen, dat is het belangrijkste. Dat ik drie doelpunten heb mogen maken, is lekker voor mij", aldus Promes, die aangeeft dat de wedstrijdbal een speciaal plekje krijgt in de slaapkamer van zijn zoontje.

De afgelopen zomer van Sevilla overgekomen voorhoedespeler staat na zijn hattrick van vanavond op vijf competitietreffers. Hij is daarmee medeclubtopscorer, naast Dusan Tadic. "Momenteel is het nog geen ding onderling wie er topscorer wordt. Het is nog vroeg om daar strijd over te voeren, zeker onderling", zegt Promes desgevraagd. Hij geeft wel toe dat de doelpuntenmakers van Ajax elkaar 'prikkelen'. "We hebben een sterke selectie. Natuurlijk is er onderling strijd, maar dat is gezond. Vandaag heb ik er drie mogen maken en hopelijk geldt dat de volgende keer voor iemand anders."

Promes is blij dat hij na een lastige start eindelijk beslissend is voor Ajax. Op de vraag van presentator Jan Joost van Gangelen op hoeveel doelpunten en assists hij dit seizoen mikt, geeft hij geen antwoord. "Ik ben gretig. Ik had een moeizame start, maar als ik erin sta wil ik wel laten zien dat ik van waarde kan zijn. Vandaag kwam het er goed uit in de tweede helft", aldus Promes.

Zie jij Quincy Promes dit seizoen clubtopscorer van Ajax worden?

Meer nieuws

Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
2
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
22
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
20
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties