Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Quincy Promes opgepakt voor betrokkenheid bij steekpartij

Laatste update:

Jelmer Geerds, woordvoerder van de politie in Amsterdam, bevestigt dat een 28-jarige man is gearresteerd, al wil hij niet ingaan op de naam en de achtergrond van de verdachte. Promes is kort na de arrestatie in verzekering gesteld en hij verblijft momenteel in de cel. De regels bij verzekering schrijven voor dat hij maximaal drie dagen in de cel moet blijven. Volgens de ochtendkrant wordt Promes verdacht van mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg en de middenvelder annex aanvaller van Ajax riskeert een gevangenisstraf van maximaal vier jaar.

Volgens De Telegraaf gaf Promes eind juli een groot familiefeest in een loods van zijn bedrijf in Abcoude. Om nog onduidelijke redenen kreeg de Ajax-aanvaller hevige ruzie met een familielid, waarna het voorval escaleerde. Promes zou het slachtoffer met een mes flink hebben verwond. Volgens ooggetuigen kwamen omstanders er gelijk tussen om erger te voorkomen. Het slachtoffer deed een maand geleden al aangifte tegen Promes, die dus zondagochtend is gearresteerd door de politie.

Het is nog niet bekend waarom Promes niet in een eerder stadium werd opgepakt. Er is in ieder geval geen rekening gehouden met het speelschema van Ajax, zo benadrukt de politie in Amsterdam. "We hoorden pas een maand geleden van het incident. Daarna is een onderzoek gestart en dat heeft vanochtend tot een arrestatie geleid", zo verduidelijkt Geerds. De leiding van Ajax heeft nog niet officieel gereageerd op de arrestatie van Promes.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties