Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Dani de Wit heeft nieuw avontuur gevonden en tekent tot medio 2028

Laatste update:

Het was al geruime tijd bekend dat De Wit na de zomer niet langer in Alkmaar te bewonderen zou zijn. Het was zijn eigen beslissing om na vijf jaar AZ een nieuw avontuur aan te gaan.

Vervolgens was het speculeren over zijn toekomst begonnen. Al snel werd duidelijk dat De Wit oren had naar een buitenlandse nieuwe werkgever en in het specifiek een club uit een top 5-competitie.

Er was naar verluidt interesse vanuit Italië, maar de keuze is dus gevallen op het Duitse Bochum, waar De Wit in Felix Passlack, Matús Bero en Maximilian Wittek drie voormalig Eredivisie-spelers treft.

Bochum is komend seizoen actief op het hoogste niveau van Duitsland. De voormalig werkgever van Gertjan Verbeek eindigde in de vorige jaargang op de zestiende plek in de Bundesliga en wist zich via de play-offs te handhaven.

De Wit is erg tevreden met zijn transfer. "Ik kan bijna niet wachten om hier bij VfL Bochum te starten en in dit stadion voor de fans te spelen", zo laat hij optekenen op de clubkanalen.

"De club, de fans, het stadion - dat alles heeft ervoor gezorgd dat ik voor Bochum heb gekozen. Ik heb veel gehoord over de sfeer in het stadion, het is hier echt luidruchtig. Voor mij is het de perfecte combinatie: de toewijding vanaf de tribune en het harde werken op het veld."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ronaldo ontfermt zich over ontroostbare Pepe na uitschakeling op EK
0
De miljoenenaankoop van Feyenoord die Vinícius van het scoren wist te houden
1
Transfers Eredivisie 2024/25: Willem II strikt Kehrer; Mitrovic naar Fortuna
6
Ontgoochelde Morata komt vlak na Spanje - Duitsland met de schrik vrij
0
Mats Wieffer komt met eerste reactie na recordtransfer naar Brighton
5
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Brazilië wacht Uruguay
10

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties