Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quinten Timber eerlijk na debuut in Oranje: 'Ik was eigenlijk vooral heel boos'

Laatste update:

Na afloop van de oefeninterland verscheen Timber voor de camera's van ESPN. "Het is zeker een mooie avond, maar het is een beetje dubbel omdat je ook verliest. Ik maak gewoon mijn debuut en dat is heel mooi en iets om heel trots op te zijn", aldus de rechtspoot, die in de voetsporen treedt van zijn tweelingbroer Jurriën, die al vijftien interlands speelde.

Toch overheerst de boosheid bij Timber, die een felle indruk achterliet in Frankfurt. "Het heeft even tijd nodig, misschien moet ik er even een nacht over slapen zodat het dan wat beter voelt." Timber ontving na afloop een haasje van de KNVB en moest daarnaast een gebruikelijke speech houden.

"Ik heb kort wat gezegd", onthult Timber. "'Alle eer aan God' heb ik gezegd. Ik was eigenlijk vooral heel boos, want ik hou niet van verliezen. Ik zei al tegen de jongens: 'Wat moet ik nu zeggen, we hebben verloren.' Morgen zal ik me beter voelen."

Timber is zijn teamgenoten wel dankbaar. "Ik heb de jongens ook bedankt. Ze hebben me goed ontvangen de afgelopen week. Ik heb het naar mijn zin gehad en heb mezelf kunnen laten zien op de training."

EK


Denkt Timber dat hij door deze week extra kans maakt op een plekje in de EK-selectie van Ronald Koeman? "Dat zal je aan de bondscoach moeten vragen. De wedstrijd was best lastig om te spelen moet ik zeggen. Duitsland is een goede ploeg, we hadden het de hele wedstrijd moeilijk. We hadden wel een aantal goede momenten, vooral na rust. Op een gegeven moment liepen wij te veel achteruit en vonden ze toch ruimtes tussen de linies. Ik heb niet al te veel ballen aangeraakt."

Al met al is de Feyenoorder blij met zijn debuut. "Ik ben nog een beetje boos, maar als je me morgen interviewt ben ik superblij. Hier heb ik heel hard voor gewerkt. Dat je uiteindelijk toch bij het Nederlands elftal staat, smaakt naar meer. Dit is een moment om niet te vergeten", aldus Timber.

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
23
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
4
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties