Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Quotidiano Sportivo Pisa: Ajax heeft definitief besluit over Lucca genomen

Laatste update:

Lucca werd begin augustus op voorspraak van Alfred Schreuder naar Amsterdam gehaald. De inmiddels ontslagen oefenmeester wilde een lange targetman voor het geval Ajax in de slotfase van een wedstrijd een doelpunt moest forceren. Tot dusver maakt de Italiaanse aanvaller echter vooral zijn speelminuten in het beloftenteam. In de hoofdmacht moet hij het doen met hele korte invalbeurten.

Quotidiano Sportivo Pisa schrijft dinsdag dat Ajax een definitief besluit heeft genomen over de toekomst van Lucca. De Italiaan wordt voor een jaar gehuurd en kan dan definitief worden overgenomen voor tien miljoen euro, maar daar zien de Amsterdammers vanaf. John Heitinga, die het stokje overnam van Schreuder, koos sinds zijn aanstelling voor Brian Brobbey en Dusan Tadic in de punt van de aanval, waardoor Lucca overbodig is.

Club Brugge, Sassuolo, Bologna en Salernitana zouden op het vinkentouw zitten voor Lucca. Ook AC Milan houdt de verrichtingen van de aanvalsleider in de gaten. Lucca heeft bij Pisa nog een contract tot medio 2026. In het shirt van Ajax kwam hij tot dusver vijftien keer in actie, waarin hij twee keer scoorde en één assist gaf. Namens Jong Ajax kwam hij tot veertien wedstrijden (zes goals, drie assists).

Moet Ajax een nieuwe eerste spits halen komende zomer?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties