Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raadslid doet oproep: 'Geef kinderen vrij om titel Feyenoord te vieren'

Laatste update:

"Geef kinderen alsjeblieft die kans", roept Verveen op in gesprek met RTV Rijnmond. Feyenoord werd in 1999 voor het laatst landskampioen. "Dit is uniek. Je maakt dit niet zo heel vaak mee. Feyenoord werd voor het laatste achttien jaar geleden kampioen. Dat het nu bijna weer zover is, voel je overal in de stad", aldus het raadslid.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Feyenoord zette afgelopen weekeinde een reuzenstap richting het kampioenschap. Het elftal van Giovanni van Bronckhorst won zelf bij Vitesse (0-2), terwijl naaste achtervolger Ajax een nipte nederlaag leed tegen PSV (1-0). Het verschil tussen beide ploegen is daardoor met nog twee duels voor de boeg opgelopen tot vier punten in het voordeel van de Rotterdammers.

Vind jij dat kinderen vrij moeten krijgen voor de huldiging van Feyenoord?

Meer nieuws

Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
17
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
5
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
11
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
27
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
59
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties