Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raakt Bosz nog een speler kwijt? 'Speler van PSV in Frankrijk op het lijstje'

Laatste update:

Lorient ziet Obipso als back-up, mocht de overstap van Nathaniel Adjei geen doorgang vinden. De Ghanese verdediger van Hammarby IF geldt als eerste keuze voor de Franse club. Lorient moet echter veel concurrentie dulden in de strijd om Adjei.

Volgens de Zweedse journalist Anel Advidc zien ook LOSC Lille, FC Toulouse en Feyenoord de komst van de boomlange Ghanees wel zitten. Uit navraag van 1908.nl bleek echter dat van concrete interesse van Feyenoord geen sprake is.

Als een deal tussen Hammarby en Lorient niet tot stand komt, dan schakelt de club waar onder meer Benjamin Mendy onder contract staat, door naar Obispo. Volgens Transfermarkt is hij 4,5 miljoen euro waard.

Obispo kampte dit seizoen met een knieblessure, waar hij pas in november van herstelde. Sindsdien deed Bosz nauwelijks een beroep op hem en is hij voorbijgestreefd door André Ramalho en Jerdy Schouten. Ook beschikt PSV nog over de geblesseerde Armel Bella-Kotchap.

Ondanks het feit dat Obispo niet voorkomt in de plannen van Bosz, is het nog maar de vraag of de 24-jarige mandekker mag vertrekken. Bosz zei tijdens het trainingskamp van PSV vorige maand dat hij de groep liever bij elkaar houdt.

Yorbe Vertessen heeft echter wel al groen licht gekregen van de clubleiding van de Eindhovense club. Hij wilde elders meer minuten maken en mag vertrekken. Union Berlin lijkt zijn volgende club te gaan worden.

Meer nieuws

Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0
Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international
8
Koeman lijkt rol van Memphis tijdens Nederland - Engeland te onthullen
78
Hedwiges Maduro over Ajax-speler: 'Hij had er gewoon bij moeten zijn op het EK'
15
46-voudig Spaans international Thiago Alcántara beëindigt voetbalcarrière
16
Josip Sutalo gaat Ajax na één jaar mogelijk alweer inruilen voor Premier League
34

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties