Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Raar gevoel' bij Van Bommel: 'Of ik het oneerlijk vind? Zo kun je het noemen'

Laatste update:

"Nee. Ik heb gisteren geen tv gekeken, ik had genoeg andere dingen te doen", werd de PSV-trainer woensdagmiddag geciteerd door onder andere Voetbal International. "Mijn kinderen hebben de wedstrijd wel gezien. Wat ze zeiden? Dat het 4-2 voor Ajax was geworden. Voor mij heeft het geen zin om naar hen te kijken. Ik kijk alleen nog naar Willem II, AZ en Heracles, tegen die ploegen spelen we nog. Ajax is de favoriet en ik moet erbij zeggen dat ze goed voetballen. Maar ongeacht wat Ajax doet, wij moeten winnen."

De KNVB voerde onlangs enkele wijzigingen door in het competitieschema om Ajax genoeg tijd te gunnen om zich voor te bereiden op de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. De oorspronkelijke 33e speelronde is nu opeens de laatste speelronde van het seizoen en dat leidt tot een 'raar gevoel' bij Van Bommel: "Ineens speelt iedereen tegen een andere tegenstander op de laatste speeldag. Daarmee verandert er nogal wat. Hoe zit het met schorsingen, blessures en wat zijn de belangen van de clubs?"

"Die zijn anders op de laatste speeldag, speelt een club nacompetitie ja of nee, dat maakt nogal wat uit als je ze treft. Of ik het oneerlijk vind? Ja, zo zou je het kunnen betitelen." De omzetting pakt vooral gunstig uit voor Ajax, want collega Erik ten Hag kan zijn spelers een paar dagen vrijaf geven voorafgaand aan de eerste ontmoeting met Tottenham: "Daar moet ik je gelijk in geven, maar ik snap ook dat Ajax dan niet twee dagen later de halve finale van de Champions League kan spelen. Aan de andere kant, ik maak het competitieschema niet, dat doet de KNVB."

Ben jij het eens met Mark van Bommel?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties