Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RAC1: Lot van Ronald Koeman is voor 99 procent zeker bezegeld

Laatste update:

Voor het duel met Levante (3-3) kwamen de eerste berichten naar buiten over de vermeende interne twijfels over Koeman. Barcelona had op dat moment al in eigen huis verloren van Granada (1-2) en gelijkgespeeld tegen Atlético Madrid (0-0), maar was desondanks nog in de race om kampioen te worden. Door de remise in Valencia kon er definitief een streep door de titelaspiraties. Het veroveren van het kampioenschap had voor de twijfelende bestuursleden nog een aanleiding kunnen zijn om Koeman in het zadel te houden.

Barcelona leed zondagavond andermaal puntenverlies, toen er in eigen stadion met 1-2 verloren werd van Celta de Vigo. Het is volgens RAC1 inmiddels vrijwel zeker dat Koeman volgend seizoen niet aan het roer staat. De Nederlander werd aangesteld door diens voorganger Josep Maria Bartomeu en ondanks dat president Joan Laporta zich rond zijn verkiezing enkele maanden geleden positief uitliet over Koeman, is de huidige trainer niet zijn keuze. De aanpak van Koeman weegt naar verluidt zwaar mee in het naderende oordeel van Laporta.

Koeman en Laporta zaten vorige week tweeënhalf uur met elkaar om tafel. Laporta zou Koeman persoonlijk hebben willen spreken over de progressie in zijn elftal en wilde een reden weten waarom er op sleutelmomenten gefaald is. De president van Barcelona eiste bovendien uitleg over enkele tactische beslissingen en de situatie van bepaalde spelers, zowel die plotseling een vaste waarde zijn geworden als spelers op wie Koeman nauwelijks een beroep doet. De ontmoeting met Koeman stond voor Laporta overigens voornamelijk in het teken van 'informatie verzamelen', want er werd naar verluidt nog niet over volgend seizoen gesproken.

De keuze voor volgend seizoen lijkt dus al vast te staan, ondanks dat Koeman nog een contract heeft tot medio 2022. Laporta wilde koste wat het kost niet ingrijpen tijdens het lopende seizoen, dat nog één wedstrijd duurt: een uitwedstrijd tegen Eibar, die komende zondag op het programma staat. Het is dus volgens RAC1 voor 99 procent zeker dat dit de laatste wedstrijd van Koeman als trainer van Barcelona zal zijn, mits er geen geschikte opvolger kan worden gevonden. Eerder werden Francisco Javier García Pimienta, Erik ten Hag en Xavi Hernández genoemd als mogelijke opvolgers. Met laatstgenoemde zou er volgens ARA reeds onderhandeld worden.

Denk jij dat Ronald Koeman volgend jaar nog trainer van Barcelona is?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties