Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Race om plek 4 lonkt: 'Ajax heeft veel meer kwaliteit, AZ is een dood vogeltje'

Laatste update:

"We hebben dit weekend gekeken naar de lammen en de blinden als het gaat om plek vier", doelt presentator Jan Joost van Gangelen op Ajax en AZ. Ajax verloor op bezoek bij sc Heerenveen met 3-2 in het Abe Lenstra stadion, terwijl AZ met 0-0 gelijkspeelde bij Almere City.

Voor Ajax was het de eerste competitienederlaag sinds de aanstelling van interim-trainer John van 't Schip. De interim-trainer van AZ, Maarten Martens, vult de opvolging van Pascal Jansen nog niet bepaald vlekkeloos in. Hij coachte de ploeg vijf wedstrijden en won daarin geen enkele keer (drie keer gelijk, twee keer verloren).

Momenteel zijn beide ploegen verwikkeld in de strijd om de vierde plek. AZ heeft 36 punten verzameld, Ajax sprokkelde er 35. Bovendien hebben de Alkmaarders een beter doelsaldo dan de provinciegenoot.

Ajax en AZ zullen het dan ook gaan uitvechten om de vierde plek, denken de heren aan tafel. De ploegen eronder vormen geen bedreiging, verwachten zij. "Je hebt als AZ en Ajax zijnde nog geluk dat de rest eronder ook niet veel van bakt", begint Karim El Ahmadi.

"NEC had een opmars", voegt Perez toe, "maar die is vrijdag (2-0 verlies bij RKC, red.) weer gestuit. En Go Ahead Eagles speelt met 1-1 gelijk tegen PEC Zwolle, dat is jammer."

Perez zet zijn geld in op Ajax als hem gevraagd wordt wie de competitie als vierde zal besluiten. "Ajax heeft veel meer kwaliteit dan AZ. AZ is een dood vogeltje op dit moment", oordeelt de voormalig voetballer.

Perez heeft te doen met de nog zegeloze Martens. "Zo'n beginnend trainer heb ik sympathie voor, die gun je een goed begin van zijn trainerscarrière, maar dit is natuurlijk een valse start voor Maarten Martens", besluit hij.

AZ

Meer nieuws

Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
0
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
2
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
3
Programma, uitslagen en standen van het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen
1
Dit is het eerste doelpunt van Liverpool onder manager Arne Slot
4
Deze 6 Eredivisie-spelers zijn de komende weken actief op de Olympische Spelen
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties