Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Race tegen de klok bij Ajax: aanvaller laat training schieten

Laatste update:

Bij Ajax had men goede hoop om donderdag in het Conference League-duel met Aston Villa te kunnen beschikken over Berghuis. De aanvaller leek tegen Fortuna Sittard (2-2) al zijn rentree te gaan maken, maar moest een pas op de plaats maken.

Meer: John van 't Schip kiest voor verrassende vervanger van geschorste Jorrel Hato | Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself

Dat hij nu ook de training van maandag heeft laten schieten, duidt erop dat hij waarschijnlijk niet fit genoeg is om aan te treden tegen Aston Villa. Dinsdag wordt opnieuw bekeken of hij mogelijk toch kan aanhaken bij de groep.

"We hadden hem er net al graag bij gehad, maar hij heeft zaterdag een terugslag gehad op de training", zei John van 't Schip zondag over Berghuis. De flegmatieke linkspoot, die kampt met een knieblessure, heeft vooral last als hij tegen een bal trapt.

Iemand die sowieso afwezig is in Birmingham is Steven Bergwijn. De buitenspeler kampt met een hamstringblessure en werd om die reden ook buiten de selectie van het Nederlands elftal gelaten voor de komende interlands.

Van Brian Brobbey wordt wel verwacht dat hij kan starten. De spits begon tegen Fortuna Sittard op de bank, om na een uur spelen alsnog de meubelen te redden. Van 't Schip bracht hem binnen de lijnen na de gelijkmaker van Fortuna.

Meer nieuws

Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
3
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties