Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Radio Continental: 'Atlético wil wél twintig miljoen euro betalen aan Ajax'

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dat Tagliafico met Atlético in verband wordt gebracht. Internationale media, waaronder de Spaanse kranten, maakten deze maand meermaals melding van de belangstelling van los Colchoneros. Verder wordt onder meer Barcelona genoemd; de linksbackpositie is de enige plek in de selectie van trainer Ernesto Valverde die niet dubbel is bezet. Maar Mundo Deportivo verzekerde donderdagnacht dat men de vermeende vraagprijs van twintig miljoen euro niet als marktconform beschouwt in het Camp Nou.

Als de berichtgeving uit Argentinië klopt, is Atlético dus wél bereid om te voldoen aan die vraagprijs. De club heeft voor volgend seizoen behoefte aan versterking, links achterin. Filipe Luis vertrekt zo goed als zeker transfervrij uit het Wanda Metropolitano, net als centrumverdediger annex linksback Lucas Hernández. Laatstgenoemde vertrekt vrijwel zeker naar Bayern München. Tagliafico, die vrijdagavond met Argentinië oefent tegen Venezuela, heeft een contract tot de zomer van 2022 bij Ajax.

Woensdag zei Tagliafico het 'leuk' te vinden dat er over hem wordt gesproken, maar dat hij zich enkel op het heden concentreert. "We zijn bevoorrecht dat we kunnen voetballen. Het is ons werk, maar we moeten er wel van genieten. Ik doe dat bij het nationale team en mijn club. Ik kan daarom niet nadenken over wat er komen gaat. Dat zou niet netjes zijn tegenover Ajax. We moeten niet op zaken vooruit lopen", aldus de 26-jarige Zuid-Amerikaan.

Bij welke club zou Nicolás Tagliafico beter passen?

Meer nieuws

VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
16
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
12
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties