Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Radiostilte rondom Depay doen twijfels over transfer flink toenemen'

Laatste update:

Ondanks de vermeende belangstelling hebben Barcelona en de topclubs uit Milaan dus nog geen officieel bod neergelegd in Lyon. Daarnaast wordt benadrukt dat de interesse vanuit de Premier League voor Houssem Aouar en Moussa Dembélé nog niet heeft geleid tot serieuze gesprekken met de leiding van de Franse club. Aouar is genoemd bij Arsenal, dat 35 miljoen euro plus Mattéo Guendouzi zou overhebben voor de aanvallende middenvelder. Lyon houdt echter vast aan de minimale vraagprijs van zestig miljoen euro.

'Nieuwe grootmacht meldt zich als kaper op de kust voor Memphis Depay'

Het getouwtrek om Memphis Depay is nog steeds in volle gang.Lees artikel

Le Progrès denkt dat de afwachtende houding van Barcelona, AC Milan en Inter ertoe kan leiden dat er uiteindelijk veel minder zal worden geboden voor Depay. Op de burelen in Lyon is men in dat kader bang dat de vraagprijs voor de Nederlandse aanvaller in de komende weken weleens flink kan zakken. Depay, die tot medio 2021 vastligt bij de halve finalist in de Champions League, kan nog tot 5 oktober van club wisselen. Op die dag sluit namelijk de transfermarkt in Europa.

De Telegraaf meldde onlangs op stellige wijze dat Depay tot een persoonlijk akkoord was gekomen met Barcelona. De Catalanen zijn daarnaast tot een deal gekomen met Lyon over een transfersom van 25 miljoen euro. Technisch directeur Juninho ontkent echter in alle toonaarden dat er reeds een akkoord is bereikt tussen beide clubs. Barcelona moet echter eerst verkopen om Depay te kunnen betalen en heeft de transfer daarom voorlopig in de wachtkamer gezet.

AC Milan hoopt volgens Sky Italia te kunnen profiteren van de twijfel rondom de transfer van Depay richting Barcelona. Men zou bereid zijn om Lucas Paquetá te betrekken in een deal met Lyon. De Fransen zien daar echter geen heil in en houden vast aan de vraagprijs van dertig miljoen euro. Volgens Le Progrès is de interesse van AC Milan in Depay ondanks alles nog niet op een laag pitje gezet.

Waar zie jij Memphis Depay het seizoen afmaken?

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties