Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Radja Nainggolan haalt hard uit naar Noa Lang: 'Ik kan hem niet uitstaan'

Laatste update:

"Puur qua kwaliteit vind ik hem een van de betere spelers. Ik zeg het: hij heeft die flits, kan een actie maken. Maar hoe goed hij ook mag zijn, ik kan hem niet uitstaan. Altijd maar gesticuleren met z'n handen en protesteren", geeft Nainggolan te kennen. Lang deed twee weken geleden van zich spreken toen hij tegen KRC Genk zijn eerste goal sinds 10 september maakte en dat vierde door zijn vinger op zijn mond te leggen.

"Mensen praten veel, dus ja", zo verklaarde Lang voor de camera van Eleven Sports zijn manier van juichen. "Wie dat zijn? Dat weten die mensen zelf best wel. Ik ben klaar. Veel ga ik er niet over zeggen, ik heb een goal en een assist. We hebben gewonnen, dat is het belangrijkste. Wat er gezegd wordt, kan me niks schelen. Ik doe wat ik wil. Ik scoor, ik bepaal hoe ik juich."

"Iedereen de mond snoeren nadat hij vijf wedstrijden onzichtbaar was. Dat zijn dingen waar ik niet mee kan leven. Mocht hij de voetjes op de grond houden, zou hij nog twee keer zo goed zijn", reageert Nainggolan. De middenvelder stond dit seizoen nog niet met zijn werkgever Antwerp nog niet tegenover Lang, daar hij in de eerdere ontmoeting (1-1) in oktober niet bij de selectie zat wegens een blessure.

Nainggolan is overigens ook geen fan van Charles De Ketelaere, het toptalent van Club Brugge. "Ik ben totaal geen fan. Hij is nu diepe spits, maar ik vind hem geen diepe spits. Hij loopt vaak verkeerd en scoort te weinig. Als nummer tien of flankspeler vind ik hem beter, maar ik ben er niet zo zot van zoals de meesten", stelt Nainggolan. De Ketelaere was dit seizoen voorlopig goed voor 7 doelpunten en 6 assists in 25 officiële wedstrijden.

Toch vindt Nainggolan niet dat De Ketelaere nu al de Gouden Schoen in de Jupiler Pro League moet krijgen. "Als hij straks tot beste speler van België verkozen wordt, ga ik niet akkoord. Maar hij speelt nu voor Brugge en is een opkomend talent. Meer heb je niet nodig voor zo'n prijs. Mignolet daarentegen vind ik een heel goede keeper. En heeft zich bewezen in het buitenland. Maar hij gaat nu drie keer in de fout en ze maken hem af. Een bewijs dat er in ons land niet veel van gekend is."

Meer nieuws

NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
5
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
42
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties