Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rafa Nadal belde de voorzitter om te zeggen dat ze mij moesten halen'

Laatste update:

"In de winter belde mijn zaakwaarnemer om te zeggen dat Real Madrid interesse had. Diverse clubs belden nog, er was sprake van onrust, maar voorafgaand aan een wedstrijd van Mallorca liet voorzitter Florentino Pérez mij telefonisch weten dat ik speler van Real Madrid zou worden. Alles gebeurde op één dag: we vlogen naar Madrid, ik ondertekende een contract, ik bezocht het Santiago Bernabéu en het trainingscomplex en we keerden terug naar Mallorca om daar het seizoen af te maken", vertelt Asensio via de officiële kanalen van Real Madrid.

Toptennisser, mallorquin en fervent Real Madrid-fan Rafa Nadal had ook een klein aandeel in de transfer. "Ja, dat klopt. Hij belde de voorzitter om te zeggen dat ze mij moesten halen. Dat ik onder geen beding voor een andere club mocht tekenen." De inmiddels overleden Nederlandse moeder van Asensio zag haar zoon in de toekomst voor Real Madrid uitkomen. "Tijdens een excursie zagen we de boot van Florentino liggen. Mijn moeder herkende hem en vroeg hem om met mij op de foto te gaan."

"Mijn moeder zei dat ik speler van Real Madrid zou worden. Of het zo zou moeten zijn. De voorzitter kan zich het moment nog goed herinneren." Dat hij nu Zidane als trainer heeft, is voor de middenvelder een droom die uitkomt. "Hij was mijn idool toen ik klein was. Ik had een poster van Zidane in mijn kamer. Nu is hij mijn trainer, een eer."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties