Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rafael van der Vaart geniet bij Oranje: 'Hij praat zoals hij voetbalt'

Laatste update:

De Jong krijgt van verslaggever Arno Vermeulen de vraag of hij een leuke avond heeft gehad. "Jawel, 0-3 gewonnen, negen punten, koploper", antwoordt De Jong. "Dat waren we al, maar het is toch lekker om winnend af te sluiten. De eerste 25 minuten waren we heel slordig, ik ook. Als je de bal vroeg in de opbouw verliest, krijg je weinig grip op de wedstrijd. Dat lag aan onszelf en moeten we voortaan ook beter doen. Ik denk dat we vandaag veel beweging hadden, veel dynamische spelers die de bal willen hebben. Als het lukt, kan het er leuk uitzien."

Bondscoach Frank de Boer gaf Donyell Malen tegen Noord-Macedonië de voorkeur boven Wout Weghorst en de spits van PSV liet een uitstekende indruk achter. "Malen is een hele goede speler, ik denk dat we dat allemaal weten. Hij is snel, heel gevaarlijk in de diepte, beweeglijk en kan een goal maken. Gewoon een goede speler", zegt De Jong over Malen. De middenvelder beaamt dat Oranje misschien heeft nagelaten om de score verder op te voeren.

Redelijk Oranje pakt één onvoldoende tegen nietig Noord-Macedonië

Bekijk hier de rapportcijfers van Voetbalzone na het duel tussen Noord-Macedonië en Nederland.Lees artikel

"Misschien wel. Drie is niet slecht, maar het hadden er meer kunnen zijn. Ze gaven veel ruimte weg en namen veel risico aan de bal. We veroverden 'm best vaak op plekken waar we direct wat konden creëren", aldus De Jong, die tien minuten voor het einde naar de kant gehaald werd voor Cody Gakpo. "Ik voel me goed, dus mij maakt het niet zoveel uit. Als het had gemoeten, had ik ook negentig minuten kunnen spelen."

Van der Vaart zegt in de studio van de NOS te hebben genoten van het spel én het interview met De Jong. "Hij praat zoals hij voetbalt: ontspannen, altijd naar zijn zin, direct kunnen analyseren wat er gebeurd is. Dan kijkt hij omhoog en zegt hij: 'Ja, beetje veel balverlies'. Echt heel goed."

Nr.TeamMWGVP
1Nederland33009
2Oostenrijk32016
3Oekraïne31023
4Noord-Macedonië30030

-

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
17
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
2
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties