Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rafael van der Vaart: 'Het is een schande voor het voetbal'

Laatste update:

Van der Vaart staat er nog steeds goed op in Duitsland, nadat hij tussen 2005-2008 en 2012-2015 de harten van de HSV-fans veroverde. De oud-middenvelder kwam in zes seizoenen tot 66 doelpunten en leverde 55 assists af. "Het is een schande voor Schalke om op het tweede niveau in Duitsland tegen HSV te moeten spelen", trekt Van der Vaart meteen van leer in BILD. "De tweede klasse is voor mij wel veel interessanter dan de Bundesliga. Iedereen kan iedereen verslaan. In de Bundesliga is er maar één club die kans maakt op de titel: Bayern München."

Voor Hamburg is het alweer het vierde seizoen op het tweede niveau. Die Rothosen slaagden er tot drie keer toe niet in om promotie naar de Bundesliga af te dwingen en eindigde alle seizoenen als vierde. "De hele competitie wilde Hamburg drie jaar lang verslaan", gaat Van der Vaart verder. "Vanaf nu wil iedereen Schalke verslaan. Beide clubs horen thuis in de Bundesliga en moeten zorgen dat ze daar zo snel mogelijk terugkeren." Van der Vaart acht HSV vrijdagavond zeker niet kansloos. "Als de spelers hun zenuwen in bedwang kunnen houden, in hun spelsysteem geloven en zich niet uit hun concentratie laten halen, zouden ze goed kunnen starten.

"Het is gewoon lastig om strategisch, toekomstgericht en uiteindelijk succesvol te werken", vult Felix Magath aan in die Welt. "Helaas hebben beide clubs (Schalke en HSV, red.) zich zo ontwikkeld dat ze per seizoen minimaal twee coaches nodig hebben. Toen bleek dat het daarmee niet beter werd, wisselden ze van andere functies binnen de club, zoals die van sportief directeur bij Schalke." De club uit Gelsenkirchen, die afgelopen seizoen nagenoeg het hele jaar als hekkensluiter fungeerde, zette eind februari trainer Christian Gross, technisch directeur Jochen Schneider, teammanager Sascha Riether en conditie- en fysiektrainer Werner Leuthardt op straat.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
29
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties