Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rafael van der Vaart: 'Hij bepaalt of Nederland de halve finale haalt'

Laatste update:

"Als je niet kan winnen van Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië, moet je je schoenen aan de wilgen hangen. Ik ben nog niet onder de indruk, maar je kunt in zo'n toernooi groeien. Dan hoef je maar een paar goede dagen te hebben en dan sta je in de finale. En een beetje geluk, dat heb je ook nodig", geeft Van der Vaart te kennen. Oranje opent zijn EK komende zondag in de Johan Cruijff ArenA met een ontmoeting met Oekraïne.

"Alles hangt ervan af of Memphis Depay zijn dag heeft. Dat is onze man, hij is in topvorm", benadrukt de 109-voudig international van Oranje. "Hij bepaalt of Nederland de halve finale haalt of er al in de groepsfase uit gaat. Als hij het op zijn heupen krijgt, hebben we absoluut een kans om Europees kampioen te worden." De favoriet voor de Europese titel zijn in zijn ogen echter Duitsland en Frankrijk. "Het hedendaags voetbal draait om snelheid, techniek en kracht. Dat hebben zij allemaal."

Van der Vaart, voormalig speler van FC Midtjylland en Esbjerg fB, voorspelt dat Denemarken gaat verrassen op het komende EK. "Ze hebben een hele goede trainer, Kasper Hjulmand, die is ook trainer geweest van FC Nordsjaelland. Dat noemde ik altijd klein-Barcelona, die speelden echt fantastisch voetbal. De Denen gaan ver komen", stelt Van der Vaart, die zijn voormalig ploeggenoot Luka Modric, Kai Havertz en Kylian Mbappé aanwijst als de spelers op wie er gelet moet worden. "Die laatste wordt de ster van het toernooi, dat is geen hogere wiskunde."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties