Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rafael van der Vaart: 'Hij wint met 6-0 van Ajax, maar hij is zó ongelukkig'

Laatste update:

"Ajax had nog geluk dat Arne Slot nog zonder Gimenez speelde", merkt tafelgenoot Pierre van Hooijdonk met een knipoog op. "Hij kreeg twee hele grote kansen, maar hij was verder onzichtbaar. Dit zijn wel wedstrijden waarin je een slechte periode eigenlijk weer kan vergeten. Ballen die bij medespelers wél voor de voeten vielen, vielen voor hem gewoon niet."

"Het zit hem ook niet mee", vult Van der Vaart zijn collega aan. "Vond jij het moment dat hij gewisseld werd niet mooi? Hij was echt de enige teleurgestelde Feyenoorder."

Gimenez verontschuldigde zich via zijn socialmediakanalen na de wedstrijd nog bij Feyenoord-fans vanwege zijn tegenvallende doelpuntenproductie. "Ik weet dat jullie doelpunten van mij verwachten en de afgelopen periode heb ik jullie in de steek gelaten. Ik wil jullie alleen vertellen dat ik van deze club houd en dat ik altijd voor dit shirt zal strijden", zei Gimenez onder meer.

Van der Vaart genoot van de wissel van Gimenez, die na 77 speelminuten naar de kant gehaald werd ten faveure van Ayase Ueda. "Ik vind het juist mooi. Je wint 6-0, maar hij is zó ongelukkig op dit moment."

"Hij staat wel op de juiste positie, want hij krijgt de kansen. Kijk, als je die wedstrijd ziet, dan zou je hem er eerder uithalen. Maar ik denk dat het in dit geval het best was geweest als je Ueda liet invallen en naast Gimenez zou zetten."

"Ik hoop wel dat hij zich er snel overheen zet, want anders krijg je zo'n Jørgensen-verhaal. Je wilt Gimenez uiteindelijk voor heel veel geld verkopen. Als scout nu in het stadion zitten... Je wint 6-0, maar de spits speelt slecht. Dat is niet lekker", besluit Van der Vaart.

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
15
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
29
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
31
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties