Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rafael van der Vaart kraakt achterhoede Ajax: 'Daley Blind doet gewoon niks!'

Laatste update:

Jurriën Timber verloor bij een lange bal van Alisson Becker het kopduel van Luis Díaz. Blind liep totaal niet mee met de diepgaande Mohamed Salah, die door Diogo Jota vrij voor Remko Pasveer werd gezet. De Egyptenaar rondde de enorme kans dodelijk af: 1-0. Liverpool had duidelijk de overhand, toch slaagde Ajax er na een klein half uur spelen in om op gelijke hoogte te komen. Blind stak Steven Berghuis weg over de linkerflank, waarna de bal laag voor het doel bij Mohammed Kudus terechtkwam. De Ghanees haalde na zijn aanname verwoestend uit en zag de bal via onderkant lat prachtig binnenvliegen: 1-1.

Rafael van der Vaart, te gast bij Ziggo Sport, kraakt de achterhoede van Ajax. "Er gaat zeker veel mis. Wat we voor de wedstrijd ook al zeiden: achter de backs van Ajax ligt heel veel ruimte. Daar kwam ook die goal uit. Blind doet eigenlijk helemaal niks. Blind staat gewoon te wachten van: nee toch! Gelukkig maar dat Bassey vaak tegenover Salah staat."

Tegelijkertijd is Theo Janssen bij RTL 7 overwegend positief over het optreden van de Amsterdammers, al wijst ook hij naar Blind. "Liverpool speelt zoals Ajax vorige week speelde tegen Rangers. Ajax leek een beetje op Rangers. Timber gaat het duel aan, terwijl Rensch het duel aan moet gaan. Blind staat te slapen, op vijftien meter van zijn man. Salah komt helemaal vrij en kan hem simpel binnenschieten. Dit heeft ook te maken met de manier waarop Ajax druk zet. Blind moet eerst kijken wat er gaat gebeuren. Als de keeper een lange bal speelt, moet je niet gaan doordekken. Dat is wel wat Blind bij de tegengoal aan het doen is."

Champions League
Liverpool
2 - 1
Ajax

Meer nieuws

Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
6
Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander
11
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26
Furieuze Postecoglou spreekt tegen media én Tottenham-fan grote ergernis uit
19
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
7

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties